Over Ons

Ontstaan Kletsbar

In aanloop naar onze 3e zomer als jonge horeca-onderneming werden we, net zoals de rest van de wereld, volledig omvergeblazen door de corona-pandemie. Van de ene moment op de andere werden de dagdagelijkse taken onderbroken, deuren gesloten en, waar het kon, afscheid genomen.

Snel werd duidelijk dat binnen de horeca het normale leven niet snel terug zou keren. Toen kwam de eerste keer “Kletsbar” op tafel. Ons antwoord op de gevolgen en uitdagingen van Corona op onze horeca-uitbating.

Kletsbar is een uit de kluiten gewassen Pop-Up bar met oog voor beleving, locatie en verankering van lokale partnership. Focus zal bij de beleving, aankleding en uitwerking liggen op de unieke locatie.

De uitbating moet een brug vormen tussen de uitdagingen die corona op de horeca heeft en de mogelijkheden die de natuur ons kan bieden om hier mee om te gaan.

We hopen dat je er mag ontspannen, genieten en vooral veel mag bij-kletsen!

Tot op de Klets …

Chris
Tine
Michiel

Summer Concept door De Kletskop

Klets-Wie? Waar komt die naam “De Kletskop” in feite vandaan? meer info via : dekletskop.be

Gastheer Bosland

 

De Kletsbar, fiere Gastheer van Bosland!

Als Gastheer van Bosland maken we deel uit van een netwerk van ondernemers die bezoekers en gasten kwalitatief informeren over Bosland: het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Deze gigantische natuurkern van 5137 ha in Noord-Limburg strekt zich uit over de gemeenten Hechtel-Eksel, Pelt, Peer en Lommel en bestaat vooral uit bossen, heide, graslanden en beekvalleien.

Bosland behoudt en ontwikkelt haar mooie en kwalitatieve natuur, maar stelt deze ook zo veel mogelijk open voor het grote publiek. Daarbij staat duurzame ontwikkeling voorop: Bosland creëert dynamiek vanuit het groen.

Wens je meer informatie over al wat er te beleven valt? We staan je graag te woord.

"There is no sincerer love than the love of food"

– George Bernard Shaw