Over Ons

Ontstaan Kletsbar

Onze missie is om een unieke zomerbeleving te creëren waar jong en oud zich thuis voelen. Of je nu komt voor een gezellige familie-uitstap, een ontspannen namiddag met vrienden of gewoon even wil ontsnappen aan de dagelijkse sleur, bij Kletsbar ben je aan het juiste adres.

We hechten veel waarde aan gastvrijheid en daarom werken we uitsluitend met gepassioneerde medewerkers. Al onze hapjes en drankjes worden met veel liefde en passie gemaakt. En ook onze locatie is met veel oog voor detail en comfort ingericht.

Bij Kletsbar kan je niet alleen genieten van lekker eten en drinken, maar ook van een kindvriendelijke omgeving. Onze speelhoek biedt uren speelplezier voor de kleintjes terwijl jij tot rust komt op ons bosterras.

We verwelkomen je graag bij Kletsbar en hopen dat je samen met ons kan genieten van de ultieme zomerbeleving! Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze nieuwste hapjes en drankjes.

#Kletsbar #Zomerbar #Bosterras #Hechtel #Zelfgemaakt

Summer Concept door De Kletskop

Klets-Wie? Waar komt die naam “De Kletskop” in feite vandaan? meer info via : dekletskop.be

Gastheer Bosland

 

De Kletsbar, fiere Gastheer van Bosland!

Als Gastheer van Bosland maken we deel uit van een netwerk van ondernemers die bezoekers en gasten kwalitatief informeren over Bosland: het grootste avonturenbos van Vlaanderen. Deze gigantische natuurkern van 5137 ha in Noord-Limburg strekt zich uit over de gemeenten Hechtel-Eksel, Pelt, Peer en Lommel en bestaat vooral uit bossen, heide, graslanden en beekvalleien.

Bosland behoudt en ontwikkelt haar mooie en kwalitatieve natuur, maar stelt deze ook zo veel mogelijk open voor het grote publiek. Daarbij staat duurzame ontwikkeling voorop: Bosland creëert dynamiek vanuit het groen.

Wens je meer informatie over al wat er te beleven valt? We staan je graag te woord.

"There is no sincerer love than the love of food"

– George Bernard Shaw